2015.03.23 Acke och Tindras helg

På fredag följde Acke med mig hem. Vi åkte och åt på Hart to Hart. Jag och Milton delade på en kebabpizza. Sen åkte vi hem och packade lite saker. Sen åkte vi till Lycksele. Vi sov i bilen så det gick fortare att komma fram. Acke drömde lite olika drömmar. Acke vaknade till lite då och då sen somnade han om. Vi var framme var klockan 21.45 och då gick vi och la oss.

Sen på morgonen steg vi upp och åt frukost men Acke ville sova mera. Sen åkte vi till farmor och farfar. De tyckte Acke var kul för vi skulle åka skoter med bobbarna bakom. Acke ramlade av någon gång. Då skrattade han mycket. Sen provade vi traktorn. Acke fick sitta i mitt knä för han frös. Sen for vi till Lycksele igen. Då somnade alla i bilen utom jag och pappa. Sen gick vi och la oss. Det var skönt.

Sedan på morgonen åt vi frukost. Sen åkte vi och lämnade Manfred och Valter hos sin pappa.. Sen åkte vi till farmor och farfar. Då åkte vi upp på ett berg med skotern till en stuga. Det fans lite olika brädor som man kunde åka på. Sen var vi hemma och det var skönt.

av Tindra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *