2015.02 25 Isshow

Hela arbetslaget har jobbat med Temat is. Alla vi i åk 2 fick i uppgift att skapa något ute med hjälp av mjuka eller runda former. I våran klass beslutade vi att vi skulle frysa in 1 ballong var varje dag. Vi fyllde våra ballonger med vatten och med karalellfärg och ställde ut utanför vårat klassrum för att det skulle frysa.  Om det hade lyckats så skulle vi ha haft 65 isballonger att jobba med. Men vi hade otur för den veckan var det plusgrader alla nätter utom en. Vi frös in vatten i plasthandskar, ballonger och plattformar hemma också och det var tur det för det blev ju bara några mindre ballonger som hann frysa på skolan. På onsdag hade vi vår show. Vi gick runt och tittade på vad alla andra hade gjort och så minglade vi med en kopp choklad med goda marshmallows.   imageimage image image image image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *