2015.02.25 Ackes äventyr hos Emma

På fredag så for jag, Miriam, mamma, Eddie och Acke och handlade. Vi köpte frukost och chokladmousse det var jättegott. Sen for Miriam hem och då såg jag och mamma Fångarna på fortet och målade Mandalas.

På lördag så for jag, mamma, Eddie, farmor, farfar, Agnes, Alfred och Acke på badhuset i Boden och badade. Sen så fikade vi och badade lite till och sen så for vi till Dollar Store och köpte olika saker och sen for jag Eddie och mamma till Max, Vanessa, Roger och Maria för att Vanessa fyllde 5 år. Sen for vi och hämtade Miriam hemma hos hon och så skulle hon sova hos mig men jag fick jätteont i magen så hon var tvungen att fara hem.

På söndag morgon så vaknade jag kl 8.00 och så åt vi frukost. Sen kom Eddie Renberg, Elvira och Maria (Mia) och så fikade vi sen for dom hem och då for jag med farmor och handlade till hennes jobb och vi skulle laga köttfärsbiffar och makaroner och sås. Det var ganska gott och sen åt vi chokladbollar. Sen när vi skulle diska så fick Acke en stor dusch. Sen när vi kom hem så läste vi Hilda och Charlie sover över och Saga på ridskolan. Dom var jättebra. Sen såg vi Farmen och sen gick vi och la oss.

av Emma

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *