2015.02.16 Acke på besök hos Noel

På fredag kom två av mina kusiner Mario och Malcom för att sova över. Vi spelade Lilttle Big Planet 3 och sen gick vi för att sova.imagePå lördag for vi och hejade på min storasyster som hade två handbollsmatcher i Älvsbyn. På dagen var vi och lekte i en jättestor snöhög på vårat kvarter det var sol och klar himmel. På kvällen såg vi på filmen Epic och åt popcorn. imagePå söndag åkte vi till min mormor & morfar och firade morfars 70 års dag. Det blåste jättemycket när vi vi var ute och vi fick korv och smörgåstårta till lunch och fika till efterrätt och det var jättegott. Vi hittade jättefina isbitar som hade konstiga former och björkkvistar i. När vi kom hem såg vi på Melodifestivalen som vi hade spelat in.

Jag har skrivit om flera saker från tipslistan. Noel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *