imageLuleå 2014.09.02

Hej Maria!

Tack för senast! Som du kanske förstår så är det inte jag själv som skriver. Eftersom vi apor inte kan skriva så har jag bett skolsköterskan på min skola att hjälpa mig med att skriva ner allt som jag säger. Hoppas att du kan hälsa till och krama om alla trevliga barn som du hade i 3C och säga att jag saknar dom jättemycket.

När dom barnen slutade trean fick du i uppdrag att skicka mig vidare till en ny skola och då hamnade jag på den här ”skräpskolan” i Luleå. Sen dess så har mitt liv inte alls varit roligt. Jag saknar alla trevliga barn och jag saknar Parkskolan.  På den här skolan är det ingen som bryr sig om mig. Jag ligger bara och skräpar i klassrummet. Ingen har märkt att jag råkat glida ner bakom soffan. Jag är både dammig och smutsig. Här är det inga barn som låter mig vara med och lära mig saker under skoldagen och det är inte heller någon som låter mig följa med hem under helgerna som ni gjorde i 2:an och 3:an.

Jag har planer på att rymma. Kan inte du fråga din nya klass om dom vill ha mig dvs en snäll men ledsen och ensam gosseapa i sina bästa år.

Fråga om dom kan tänka sig att göra som vi gjorde förra gången jag bodde i Älvsbyn. Kan jag få bo i klassrummet på veckorna och vara med och öva på eller lära mig samma saker som dom gör. Om ni sen lottar ut mig på fredagar så kan jag följa med hem till barnen och deras familjer och vara med om sånt som barn gör i Älvsbyn på helgerna.

Jag har sett att du har startat en klassblogg. Va kul! Tänk om ni kanske kunde göra en Acke Apa-flik. Då kan barnen ta kort och skriva och berätta om allt som jag får göra eller vara med om. Tänk då kan alla i hela världen läsa om mig och då blir ju jag en kändis, en kändisapa. En kändisapa tjänar säkert mycket pengar och jag vill ju bli miljonär när jag blir stor. Jag har aldrig hört talas om att man kan gå i någon miljonärskorna. Jag har bara hört talas om frisörskolan, byggskolan och cirkusskolan.  Men om ni skriver om mig så kan jag kanske bli miljonär i alla fall.

Snälla, snälla Maria kan du inte fråga dina barn om dom vill ha mig. Jag lovar att jag ska vara snäll och skötsam när ni jobbar. Jag ska inte störa om ni behöver arbetsro. Om dom vill ha mig så har vaktmästaren på skolan lovat att smuggla ut mig i ett hemligt paket.

Vad heter dina klass? Har ni samma adress som förut?

Parkskolan

Klass ???

Idrottsstigen 2

942 85 ÄLVSBYN

Kram och puss från Acke Apa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *